súlyos testi sértés

2021.10.15. 14:55

Balhé Tokodaltárón: az utcán vertek szét két ukrán férfit

A dulakodás során az egyik ukrán férfit olyan súlyosan megverték, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bíróság elrendelte az egyik visszaeső agresszor letartóztatását.

kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Tatabányai Járásbíróság elrendelte annak a 27 éves büntetett előéletű férfinak a letartóztatását, aki társával Tokodaltárón vert össze két ukrán férfit. A bíróság döntése még nem végleges, a gyanúsított védője nem volt jelen, ezért még lehetősége van a fellebbezés benyújtására.

Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a megalapozott gyanú szerint a visszaeső férfi és jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó ismerőse október 11-én az esti órákban 21:00 és 22:00 óra közötti időben Tokodaltárón, az utcán rátámadt két ukrán férfira. Az egyik férfit úgy megütötték, hogy hanyatt a földre esett, majd a földön fekve megrugdalták, ezt követően elmenekültek a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében koponyalapi törést, a koponyacsont és az arccsontok többszörös törését, az arccsont törését, valamint következményes koponyaűri vérzést szenvedett, amely sérülések életveszélyesnek minősülnek.

A bíróság november 15-ig elrendelte a férfi letartóztatását, tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint annak a veszélye, hogy a bizonytást megnehezítené.

Ezek is érdekelhetik