Keresik

2021.09.30. 11:10

Még mindig keresik az 5 milliós oroszlányi tolvajt, 300 ezret kap a nyomravezető

Egy oroszlányi családi házból vitt el közel 5 millió forint készpénzt az elkövető. A rendőrség továbbra is keresi.

Kemma.hu

Egy oroszlányi családi házból vitt el közel 5 millió forint készpénzt az elkövető. A rendőrség továbbra is keresi.

Forrás: Police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, közel 5 millió forint készpénzt lopott el egy oroszlányi családi házból idén júliusban az az ismeretlen elkövető, akit az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya keres. A felhívást most tették közzé újra a police.hu-n.

A rendelkezésre álló adatok alapján a tettes július 21-én 15 óra 30 perc előtt követte el a bűncselekményt. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen az Oroszlányi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában