ön- és közveszélyesek

2021.09.13. 08:20

Huszonéves ittas sofőrt kapcsoltak le Tatabányán és Oroszlányban is

Az elmúlt napon négy ittas vezetővel is akadt dolga a Komárom-Esztergom megyei rendőröknek, köztük két huszonéves fiatallal.

Kemma.hu

Forrás: shutterstock

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök összesen négy ittas sofőrrel szemben intézkedtek, köztük két huszonéves fiatallal.

Egyikőjüket, egy 29 éves férfit szeptember 12-én 21 óra 8 perckor ellenőriztek a helyi járőrök Tatabányán. A szintén tatabányai sofőrt megszondáztatták, aminek eredménye pozitív lett, így további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A mérési eredmények alapján ellene büntetőeljárás indult, és a vezetői engedélyét is elvették.

Az oroszlányi rendőrök szintén vasárnap, 22 óra 18 perckor Oroszlányban, a Rákóczi Ferenc úton állítottak meg egy autóst. A 28 éves tatabányai férfinál is jelzett a szonda, így őt is előállították, a mért eredmények alapján pedig közigazgatási bírságot szabtak ki rá.

Ezen felül a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közlekedési balesetnél helyszíneltek, továbbá tizenkét személyt fogtak el, öt főt állítottak elő, biztonsági intézkedés pedig egyszer történt a hét utolsó napján – derül ki a rendőrség hétfő reggeli közleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában