drogügy

2021.09.17. 19:10

Drogdílereket fogtak egy tatabányai lakásban: letartóztatták a nőt és a férfit

A tatabányai nyomozók kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy 24 éves nőt, egy 47 és egy 22 éves férfit.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói együttműködve a Tatabányai Rendőrkapitánysággal szeptember 16-án délelőtt a tatabányai tartózkodási helyén elfogtak egy nőt és két férfit. A gyanú szerint K. R., valamint M. Z. és fia, anyagi haszonszerzés céljából rendszeresen adott el kábítószernek minősülő anyagot, így azzal kereskedtek. A rendőrök a kutatás során kábítószer gyanús anyagokat, digitális mérleget és dohány őrlőket foglaltak le.

A házkutatáson megtalálták a gyanús tárgyakat (Fotó: police.hu)

Őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A nő és a 22 éves férfi ellen kábítószer birtoklása miatt is. A rendőrség kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatásukra, amit az illetékes bíróság szeptember 17-én elrendelt.

A nő vonatkozásában bűnügyi felügyeletet rendeltek el a rendőri előterjesztés alapján tett ügyészi indítványra. A rendőrök még további 2 embert is kihallgattak gyanúsítottként, akik ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.

 

Címkék#drogügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában