Helyi kék hírek

2021.07.31. 08:50

Nem indult jól a szombat az M1-esen: ötös karambol Tatabányánál, tumultus Komáromnál

Éjszaka történt baleset a sztrádán, a reggel óta pedig a nagy átmenő forgalom miatt telítettek a sávok.

Kemma.hu

20201029 Győr M1 -autópálya Arabona Pihenőhely Befejeződött az M1-es autópálya tavaly elkezdett, minden eddiginél nagyobb volumenű, Budapest és Tatabánya között Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld

Forrás: Kisalföld

Fotó: Nagy Gábor

Az Útinform július 31-e szombati tájékoztatása szerint több karambol is volt az M1-esen, illetve nagy a forgalom a sztrádán. Az erős tranzitforgalom miatt szakaszos torlódásra kell készülni a Budapest felé tartóknak, Hegyeshalomtól a lébényi, a komáromi és a bicskei szakaszon telített sávokon autózhatnak. Tovább nehezíti a haladást, hogy az autópálya Győrt elkerülő szakaszán, a 126-os kilométernél több jármű ütközött össze. A belső sávot lezárták, a torlódó kocsisor már 2-3 kilométeres.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint még éjfél körül öt autó ütközött össze az 52-es kilométer közelében, Tatabánya térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínre a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály volt, a sávzárást már feloldották, a forgalom mind két sávon araszolva megindult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában