lopás

2021.07.01. 08:32

Négyen lopták ki a kocsi alól a katalizátort Környén, a szomszédok hívták a zsarukat

Egy parkoló autó katalizátorát lopta el négy férfi Környén, a rendőrök Tatabányán kapták el a bandát.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre június 29-én éjszaka érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen személyek Környén, egy parkoló autóból ellopták a katalizátort, az elkövetők pedig Tatabánya irányába elhajtottak. A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei Tatabányán, a Dózsa György úton megállították a bejelentésben szereplő személygépkocsit, amiben négy férfi utazott. Az autó csomagtartójában két emelőt találtak, az egyik utas ruházata pedig olajfoltos volt.

Kilopták a kocsi alól a katalizátor
(Fotó: police.hu)

A 24 éves K. K.-t, a 32 éves O. R.-t, a 28 éves F. I.-t és a 19 éves I. N.-t az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. A négy férfi beismerő vallomást tett.

Tatabányán kapták el őket (Fotó: police.hu)

Elmondták, hogy a katalizátort, valamint az eltulajdonításához használt körfűrészt egy közeli bokorba dobták, mielőtt elmenekültek a helyszínről. Ezeket a rendőrök megtalálták és lefoglalták, írja a police-hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában