vádemelés

2021.06.28. 11:17

Videó: elképesztő, mit találtak a nőnél tatabányai áruház biztonsági szobájában

A munkaviszonnyal, jövedelemmel nem rendelkező nő rendszeres haszonszerzésre törekedve lopott különböző termékeket. Az ügyészség vádat emelt ellene.

Kemma.hu

A Tatabányai Járási Ügyészség lopás miatt vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, akit a biztonsági őr mindannyiszor tettenért lopás közben. Dr. Reszl Ildikó megyei főügyész részletezte az ügy vádiratát. Eszerint a nő 2020. december 23-án a tatabányai áruházban különböző kozmetikai termékeket rejtett a ruházatába.

Ezután fizetés nélkül akarta elhagyni az üzletet, azonban a biztonsági szolgálat feltartóztatta, és tőle az összesen 12 ezer 613 forint értékű árut visszavette. Egy másik áruházban a nő január 19-én pólót, blúzt rejtett a ruházata alá a próbafülkében, a kijáratnál az eladó feltartóztatta, az elfogását kamera rögzítette.

Néhány nappal később, január 24-én egy másik tatabányai üzletben élelmiszert és kozmetikumot lopott úgy, hogy azokat a táskájába rejtette. A bolt dolgozója a biztonsági csengőt beindította, amely után a biztonsági őr feltartóztatta, tőle a 4030 forint értékű terméket visszavette. Ugyanebben az üzletben február 17-én ismét élelmiszert lopott, a biztonsági őr azonban ismét feltartóztatta a kijáratnál.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

Ezek is érdekelhetik