durva

2021.06.08. 14:25

Kirúgta a rendőrautó ablakát, harapott és késsel támadt az oroszlányi férfi

Az ittas oroszlányi férfi nem volt együttműködő az intézkedés során. Megrongálta a rendőrautót, ráadásul a közterület-felügyelőt megrúgta és meg is harapta.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint június 7-én délután kértek segítséget az oroszlányi közterület-felügyelet munkatársai, mivel egy helyi lakos nem volt együttműködő az intézkedés során, és egy késsel megfenyegette őket. A helyszínre érkező egyenruhások kényszerintézkedést alkalmaztak, az ittas férfit a szolgálati járműbe helyezték, amikor a férfi a hátsó ablaküveget kirúgta, és az egyik közterület-felügyelőt megrúgta, megharapta.

A rendőrök a 30 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, valamint rongálás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség K. J.-t őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az illetékes ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában