Baleset

2021.05.05. 07:28

Sokkoló fotók: rommá tört a Csépnél vonattal ütköző autó

Az autóban egy 52 éves férfi utazott fiával. Mindketten megsérültek a balesetben, a kocsijuk szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, május 4-én a Székesfehérvárról Esztergomba indult S150-es személyvonat személyautóval ütközött az egyik vasúti átjáróban. A baleset idején a fénysorompó tilos jelzést mutatott. A helyszínelés végéig a két állomás között nem közlekedhettek a vonatok. A Csép és Tárkány közötti vasúti átjáróban történt az ütközés műszaki mentését a kisbéri hivatásos és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók végezték.

A rendőrség friss közleménye szerint a rendelkezésre álló adatok alapján 11 óra 20 perc körül egy Fiat Stilo típusú személygépkocsi a 8148-as számú úton Tárkány irányába közlekedett és a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott. A balesetben az autó mindkét utasa megsérült. A rendőrök megrázó helyszíni fotókat is közöltek a balesetről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában