ellenőrzés

2021.04.05. 10:27

16 éves motorost vittek be az esztergomi rendőrök – a fiú utasával is baj volt

Fiatal kora ellenére már eltiltották a vezetéstől a robogóst, ám Pilismaróton lebukott. A fiú ellen eljárást indítottak.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az esztergomi járőrök Pilismaróton intézkedtek egy robogóval közlekedő fiatallal és utasával április 4-én délelőtt. A járőrök arra figyeltek fel, hogy sem a sofőrön, sem a mögötte ülő személyen nem volt bukósisak.

Ellenőrizték a segédmotoros-kerékpárt vezető 16 éves helyi fiú iratait, amiből kiderült, hogy őt korábban engedély nélküli vezetés miatt 2022 februárjáig eltiltották a járművezetéstől. A fiatalt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hat személyt fogtak el és hét főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában