ilyen nincs!

2021.03.20. 14:55

Videón a drogos ámokfutó, aki a forgalommal szemben hajtott az M1-esen

Az ácsi férfi Bábolnától kis híján Tatáig, mintegy 22 kilométert vezetett szemben a forgalommal az M1-es autópályán.

Kemma.hu

Az ámokfutó mintegy 22 kilométeren keresztül hajtott szemben a forgalommal az M1-es autópályán

Forrás: Magyar Közút/Instagram

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ácsi férfi Bábolnánál, a benzinkútnál „mutatkozott be” először. A 35 éves férfi és 43 éves nőismerőse március 16-án hajnalban ment be az M1-es autópálya 94-es kilométerszelvényében álló pihenő shopjába. Zavartak voltak, kis idő múltán el is hagyták a helyet. A férfi váratlanul beült a kocsiba, majd nekihajtott az üzlet bejáratának. Itt kezdődött igazán az ámokfutás.

A férfi az autójával elhagyta a benzinkutat, de rossz irányba. Figyelmen kívül hagyta a behajtani tilos táblát, majd a Győr felé vezető oldalra felhajtott, de a főváros felé indult. Hogy a leállósávot azért választotta ki, mert azt hitte, hogy az a belső sáv, vagy csak az volt neki szimpatikus, nem tudni. Mindenesetre a komáromi csomóponton is így hajtott át, és folytatta útját Budapest felé. A járőrök, hogy elkerüljék a baleseteket, lelassították az M1-es forgalmát. A 35 éves ácsi sofőr végül Tata térségében, egészen pontosan a grébicsi pihenőben állt meg. Ott igazoltatták a rendőrök.

A Magyar Közút szombaton videót is közölt az elképesztő esetről.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Végül a nőt és a férfit is előállították, a velük szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett. A két személy ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség, tájékoztatása szerint ezen kívül még közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást, valamint vizsgálja, hogy a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény megvalósult-e. A mintegy 22 kilométeres úton sem anyagi kár, sem személyi sérülést nem okozott a sofőr, szerencsére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában