elismerés

2021.03.12. 20:00

Soron kívül előléptették a tatabányai tűzoltót a nemzeti ünnep alkalmából

Március 15-e alkalmából jutalmakat és elismeréseket kaptak a tűzoltók, illetve többeket elő is léptettek. Komárom-Esztergom megyében tatabányai és nyerges tűzoltók munkáját ismerték el.

Kemma.hu/katasztrófavédelem

Forrás: Pixabay

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter március 15-e, az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc 173. évfordulója alkalmából elismerésben részesítette azokat, akik saját testi épségük kockáztatásával segítettek a bajbajutottakon. Az ünnep alkalmából dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója szolgálati feladatai kiemelkedő ellátása elismeréseként az állomány legjobban teljesítő tagjait soron kívül előléptette, illetve elismerésben és jutalomban részesítette. A járványhelyzet miatt az elismeréseket ezúttal sem vehették át személyesen az arra érdemesek.

A járványhelyzet miatt az idei ünnepség elmarad
Fotó: Szőke Péter / Bm OKF

 

Két Komárom-Esztergom megyei tűzoltó munkáját is elismerték. A vezérőrnagy dicséretben és jutalomban részesítette Bozóki Krisztián tűzoltó főtörzsőrmestert, a Nyergesújfalui Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltóját. munkakörében hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként

Szolgálati feladatai kiemelkedő ellátása elismeréseként soron kívül tűzoltó főhadnaggyá léptette elő Lugosi András tűzoltó hadnagyot, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság rajparancsnokát. Lugosi András és társai tavaly Szent Flórián napján a tatabányai önkormányzattól kaptak elismerést.

Lugosi András 2020-ban kapott elismerést a várostól (Fotó: Szépvölgyi Nóra / BM OKF)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában