bűntény

2021.02.05. 20:02

Gyilkosság Tatabányán: egy 24 éves férfit keresnek a rendőrök

A tatabányai Ifjúság úton történt pénteki gyilkosság kapcsán keresi a rendőrség P. R-t.

Kemma.hu

Friss információk: a férfi vasárnap feladta magát a rendőrségen.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, február 5-én, pénteken hajnali 3 óra 12 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a tatabányai Ifjúság út egyik lakásából segélykiáltások, kiabálás és dulakodás hangjai szűrődnek ki. A kiérkező rendőrök a lakásban egy halott férfit találtak.

A helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát, ezért a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 11000/23/2021. bűnügyi számon emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett nyomozati cselekmények során olyan információ merült fel, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható a 24 éves ceglédi P. R-t – írják a péntek este kiadott közleményben.

A körözött személyről további információk ITT olvashatók.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában