brutális bűntény

2021.02.07. 13:30

Feladta magát a tatabányai gyilkossággal kapcsolatba hozható 24 éves férfi

A rendőrség vasárnap kiadott közleménye szerint elkapták P. R-t, a péntek hajnali tatabányai gyilkossággal kapcsolatba hozható 24 éves ceglédi férfit.

Kemma.hu

P. R. önként adta fel magát a rendőrségen

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre február 5-én 3 óra 12 perckor érkezett a bejelentés, miszerint segélykérések, kiabálások, valamint dulakodás is hallható a tatabányai Ifjúság út egyik lakásából. A kiérkező rendőrök a lakásban egy halott férfit találtak. A helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát, ezért a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett nyomozati cselekmények során olyan információ merült fel, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható a 24 éves P. R. ceglédi lakos.

P. R. önként adta fel magát a rendőrségen
Fotó: police.hu

A keresett személy február 7-én 10 óra 14 perckor önként feladta magát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az elszámoltatása folyamatban van – tudtuk meg a rendőrségi közleményből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában