fegyveres támadás

2020.12.03. 10:36

Motorfűrésszel támadt élettársa szüleire a felbőszült férfi Oroszlányban

A 24 éves fiatal férfi éjszaka támadt rá párja alvó szüleire. Először csak az ablakot törte be, majd nem sokkal később egy motoros fűrésszel tért vissza.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves férfi ellen. A gyanú szerint B. J. december 3-án éjszaka megjelent élettársa szüleinek házánál, ahol kiabálni kezdett, majd a tulajdonosok engedélye nélkül bement a lakásba.

Miután anyósa és apósa kizavarta a férfit a házból, az betörte az egyik ablakot, majd távozott. Nem sokkal később egy motorfűrésszel a kezében tért vissza, és fenyegetőzni kezdett vele. Amikor a szülők értesítették a rendőrséget, rokonuk elmenekült, de a kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták.

Az egyenruhások a férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában