lélekjelenlét

2020.10.12. 11:05

Egy nap alatt két idős embernek is segítettek a tatai rendőrök

Tatán szorult az egyenruhások segítségére egy 87 éves nő és egy 76 éves férfi. Utóbbit napok óta nem látták, amikor kiderült: otthonában lett rosszul.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Pixabay.com

A rendőrségre október 11-én délelőtt egy nő tett bejelentést, miszerint idős édesanyja a lakásában elesett és nem tud felállni. Mivel a hozzátartozónak nem volt kulcsa a lakáshoz, a rendőrök segítségét kérte. A járőrök azonnal a megadott címre siettek, ahol a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házba, ahol megtalálták az idős, segítségre szoruló nénit. Az asszonyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Ugyanezen a napon délután egy 76 éves férfinak is segítettek a tatai egyenruhások. Késő délután érkezett bejelentés arról, hogy az idős férfit már napok óta nem látták, és a háza elé lerakott ebédjét sem vitte be. A kiérkező járőrök bemásztak a kapun és az ablakon benézve meglátták a földön fekvő, magatehetetlen férfit, akihez mentőt hívtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában