Ügyészség

2020.09.30. 15:40

Para a tatabányai ruhaosztályon: alulról kezdték videózni a nőt

Az ügyészség indítványozta, hogy a vádlottat, aki egy tatabányai áruház próbafülkéjében videót készített egy ruhát próbáló nőről tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje, a lefoglalt telefont kobozza el. A sértett észrevette a férfi cselekményét, ezt jelezte a biztonsági szolgálatnak, amelynek munkatársa az áruház területén töröltette a felvételt az elkövető készülékéről.

A Tatabányai Járási Ügyészség a személyes adattal visszaélés vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki július 4-én 10 óra 30 perc körüli időben a tatabányai áruház ruhaosztályán a próbafülkében bement ruházati terméket próbálni. A férfi észlelte, hogy a mellette lévő próbafülkében valaki bemegy és úgy gondolta, hogy megnézi a telefonjával, hogy ki az és ha hölgy az illető, akkor róla videófelvételt készít.

A férfi a próbafülke alján lévő szabadterületnél átdugta a mobiltelefonját és annak kijelzőjén látta, hogy a sértett nő alsó teste ruhátlan, illetve egy alsónemű van rajta, miközben egy szoknyát és egy nadrágot próbált. A vádlott mindezt a mobiltelefonjával rögzítette videófelvétel formájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában