tragédia

2020.09.29. 08:29

Kiderült, miket követett el korábban a bakonyaljai halálos gázoló

Szeptember 29-én dönt a bíróság arról, hogy letartóztatják-e a tárkányi sofőrt, aki a hét végén gázolt halálra egy motorost, majd hagyott sorsára a településen.

Kemma.hu

Halálos gyalogosgázolás Ászárnál: egy ittas tárkányi sofőr ütött el egy motorját toló férfit, majd elhajtott a helyszínről

Forrás: Police.hu

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy kedden dönt a bíróság arról, hogy elrendeli-e annak a 42 éves férfi letartóztatását, aki egy tárkányi motorost ütött el, majd hagyott magára és segítségnyújtás nélkül hazahajtott. A motoros nem élte túl a balesetet.

Ahogy arról a Kemma.hu elsőként beszámolt, a sofőr nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. A helyettes szóvivőtől megtudtuk, miket is követett el korábban a 42 éves férfi. 2014-ben ittas vezetés miatt egy év fogházbüntetést kapott 3 év próbaidőre felfüggesztve, és a járművezetéstől is eltiltották ugyanennyi időre. Még ugyanebben az évben két év börtönbüntetést is kapott, szintén felfüggesztve, hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában