törtek-zúztak

2020.06.21. 08:07

Már az ügyészségen van a vandál dorogi kamaszok ügye

Címkék#rongálás

Két 17 éves fiú okozott mintegy 3 millió forintos kárt februárban Dorogon. Két napon belül elkapták őket. A nyomozás most zárult le ellenük.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség befejezte a nyomozást az ellen a két kamasz ellen, akik még februárban törtek-zúztak Dorogon. Az eljárás ügyiratait megküldték a Tatabányai Járási Ügyészségnek. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a dorogi művelődési háznál rongált a két fiatal fiú: kiforgatták a földből az ott felállított világítótesteket, amelynek következtében a vezetékek elszakadtak, a betonalapzat és a búrák megrepedtek. Mintegy hárommillió forintos kárt okoztak akciójukkal.

A dorogi rendőrök, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, beszerezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, amelyek alapján a Rendészeti Osztály egyik járőre azonosította az egyik tettest. A bűncselekmény elkövetését követően mindössze 48 órára volt szükségük a nyomozóknak ahhoz, hogy előállítsák az elkövetőket. A két 17 éves helyi fiatalt rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Kihallgatásukon beismerték a bűncselekmény elkövetését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában