Tragédia

2020.05.17. 21:47

Süttői háztűz: megrázta a helyieket a házaspár tragédiája

Elképzelhetőnek tartják a rendőrök, hogy a süttői lakóházban keletkezett tűzzel akartak álcázni egy kettős gyilkosságot.

Walczer Patrik

Szorgalmas embereknek ismerték a helyiek azt a harmincéves hölgyet, valamint férjét, egy negyvenegy éves férfit, akik szombaton éjjel tragikus körülmények között életüket vesztették. A házaspár egy csendes kis utcában található kétszintes házban élt: úgy tudjuk, hogy a nő 26 éves testvére vendégségbe érkezett hozzájuk – aki egyes információk szerint az Egyesült Királyságban dolgozott – a tragédia előestéjén.

Szombaton 0 óra 50 perc körül az egyik közelben lakó telefonált a tűzoltóknak. Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a helyszínre a bajnai és nyerges­újfalui hivatásos lánglovagok vonultak ki, az egységek pedig két vízsugárral oltották el a tüzet. Három helyiség teljesen kiégett, a tűz a padlásra nem terjedt át, a garázsban álló autó is lángra kapott.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője a Tényeknek elmondta: a két áldozat életét már nem tudták megmenteni, a házból kimenekült 26 éves férfi másod-, illetve harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Őt a mentők végül kórházba szállították. Néhány órával a helyszínelés befejezése után, csend honolt az utcában, a ház előtt álló polgárőrön kívül nem láttunk ott senkit. A szomszédokat megrázta az eset, mivel a több éve ott élő házaspárt sokan kedvelték. A rendőrség nem zárta ki azt, hogy idegenkezűség okozta a házaspár halálát, emberölés gyanúja miatt nyomoznak

További részletek a 24 Óra május 18-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában