bódult állapot

2020.04.30. 08:43

Közel 300 gramm kábítószert találtak a bedrogozva vezető sofőrnél a tatai rendőrök

A rendőrök a férfi kocsijában drogkereső kutyák segítségével közel 300 gramm drogot találtak, és a sofőr tesztje pedig pozitív eredményt jelzett.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi járőrök Tatán állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit április 28-án kora délelőtt. A sofőr az intézkedés során zavart volt, viselkedéséből a járőrök gyanították, hogy valamilyen szer hatása alatt áll. A rendőrök kábítószer kereső kutyával vizsgálták át a gépkocsit, amiben 228,27 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet lefoglaltak.

A kutyák hamar kiszimatolták a kábítószert (Fotó: Police.hu)

B. G. előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. A férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak, vezetői engedélyét pedig elvették. B. Gábort a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában