Tolvaj

2020.03.13. 14:02

Bedrogozva lopott ékszereket egy férfi az esztergomi munkásszállóról

Az esztergomi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt az ácsi férfit, aki egy munkásszállóról ékszereket lopott, illetve Esztergom-Kertvárosában egy utcán parkoló autóban kutatott a rendőrök elvégeztek rajta egy kábítószergyorstesztet is, ami pozitív eredményt mutatott.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 12-én délután egy esztergomi lakos bejelentette, hogy az utcán parkoló autójában egy ismeretlen férfi kutatott, majd amikor rászólt, elment a helyszínről. A helyi rendőrök az esetet követően, a bejelentő által elmondottak alapján Esztergom-Kertvárosban megtalálták a bejelentésben szereplő férfit, akinél több ezüst gyűrűt, medált és karláncot is találtak.

Viselkedése miatt kábítószergyorstesztet alkalmaztak az egyenruhások, ami pozitív eredményt mutatott. Az ügyben adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy a férfi aznap délelőtt egy esztergomi munkásszállón járt, ahonnan ellopta az ékszereket, ezért azokat lefoglalták. A tolvajt a előállították és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrkapitányságon. A nyomozók ellene lopás miatt indítottak büntetőeljárást. Az ácsi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában