vádemelési javaslat

2020.02.01. 07:59

Még a tolvajnál volt a lopott tárca és mobil, amikor elkapták az oroszlányi zsaruk

A 25 éves tolvaj egy oroszlányi sörözőből lopott el egy táskát, de nagyon rövid időn belül elkapták a rendőrök. Most az ügyészség dönt a sorsáról.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 25 éves férfi ellen. A nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanú szerint P. D. 2019. október 18-án este egy oroszlányi sörözőből eltulajdonította az egyik vendég padon hagyott táskáját. A táska tulajdonosa, amint észrevette a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A járőrök a közelben megtalálták az ellopott táskát, és nem sokkal később az elkövetőt is, akinél megtalálták a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját. P.D.-t a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az ellopott tárgyakat lefoglalták és azt a tulajnak visszaadták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában