ittas vezetés

2020.01.07. 08:03

Két sofőr is rosszul döntött vezetés előtt

Kisbéren és Bakonyszombathelyen is fennakadt a rendőri ellenőrzésen egy-egy ittas vezető. Ellenük büntetőeljárást kezdeményezett a rendőrség.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint A Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei január 6-án reggel Bakonyszombathelyen, a Jókai úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő tápszentmiklósi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 20 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

Ugyanezen a napon a helyi rendőrök este Kisbéren, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő ászári férfit, akinél az alkalmazott alkoholszonda szintén pozitív eredményt mutatott. Az 51 éves gépjárművezetőt előállították és a mintavétel eredménye alapján vele szemben is büntetőeljárást kezdeményeztek.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök tizenöt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hat személyt fogtak el, hét főt állítottak elő, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában