emlékverseny

2019.11.27. 14:00

Megyénk rendőrei bebizonyították, hogy mesterien céloznak

Farkas Beatrix rendőr főtörzszászlós és Borka László rendőr őrnagy képviselte megyénket az 5 Fegyver Kupán, amelyet idén emlékversenyként rendeztek meg.

Walczer Patrik

Forrás: Police.hu

Deák János Emlékversenyként rendezték meg az idei 5 Fegyver Kupát, melyen speciális rendőri és katonai alakulatok, a lő-kiképzők, valamint a fegyvert magas szinten kezelő hivatásosok, volt rendőrök és sportlövők szerepeltek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei először 2011-ben vettek részt Deák János rendőr főtörzszászlós, lő-kiképző vezetésével az 5 Fegyver Kupa SE által szervezett versenyen.

Az emlékversenyen befolyt összeget az elhunyt főtörzszászlós családjának ajánlották fel (Fotó: Police.hu)

A főtörzszászlós tavaly ősszel súlyosan megbetegedett, idén május végén pedig elveszítette a betegség elleni harcát, így az 5 Fegyver Kupa tavaszi versenyére már nem tarthatott kollégáival. A megmérettetést éppen ezért Deák János Emlékversennyé nyilvánították, melynek bevételét az elhunyt családjának ajánlották fel. Megyénket Farkas Beatrix rendőr főtörzszászlós (Komáromi Rendőrkapitányság) és Borka László rendőr őrnagy (Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság) képviselte. Farkas Beatrix a hivatásosok női mezőnyében hatodik helyen végzett, Borka László az abszolút eredménylista 9. helyét szerezte meg, a hivatásos férfi kategóriában pedig 4. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában