rendőrök motoron

2019.09.28. 06:38

Új motorkerékpárokkal gazdagodtak a megye rendőrei

A most rendszerbe állított járművek az Autópálya Alosztály és a Tatai Rendőrkapitányság munkáját segítik majd.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

Két új motorkerékpárral bővült a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járműparkja. A BMW R1250 RT típusú, 1254 köbcentis, kéthengeres boxer-motorral ellátott járművek mindegyike gyárilag rendőrségi kialakítású.

A két új motor nagyban segíti majd a rendőrség munkáját (Fotó: Police.hu)

Megyénkben a rendőri motorkerékpáros szolgálat nélkülözhetetlen részévé vált a rendőri munkának. A motoros járőrszolgálat a közlekedésrendészeti tevékenység egyik klasszikus formája. A motoros járőr megjelenése, látványa már önmagában is visszatartja a sofőrök döntő többségét a közlekedési szabályszegések elkövetésétől, míg a jogsértést elkövető vezető motoros járőr általi tettenérése, leállítása és felelősségre vonása jelentősen növeli az intézkedések, és a további eljárások hatékonyságát.

A most rendszerbe állított járművek az Autópálya Alosztály és a Tatai Rendőrkapitányság munkáját segítik majd. A két járművel hétre nőtt a szolgálati motorkerékpárok száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában