eltűnt személyek

2019.05.15. 15:59

Megint eltűntek a Pongó-testvérek: a rendőrség keresi a két lányt

Újra nyoma veszett a Pongó-testvéreknek. A 17 éves Szabina és a 15 éves Vanessza egy otthonból távoztak ismeretlen helyre.

Kemma.hu/police.hu

Újra nyoma veszett a Pongó-testvéreknek. A 17 éves Szabina és a 15 éves Vanessza egy otthonból távoztak ismeretlen helyre.

Forrás: Police.hu

Fotó: POKMORO0020-KOM

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság ismét keresi a 15 éves Pongó Vanesszát és testvérét, a 17 éves Szabinát. A két komáromi lány egy otthonból ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról egyikük sem. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Szabina 156 cm magas, barna szemű, barna hosszú hajú, vékony testalkatú. Az eltűnésekor farmernadrágot, pulóvert, sportcipőt, kabátot viselt. Vanessza 158 cm magas, barna bőrű, barna szemű, hosszú fekete hajú. Az eltűnésekor szintén farmernadrágot, pulóvert, sportcipőt és kabátot viselt.

Újra nyoma veszett a Pongó-testvéreknek. A 17 éves Szabina és a 15 éves Vanessza egy otthonból távoztak ismeretlen helyre. (Fotó: Police.hu)

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Pongó Vanessza vagy Szabina tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Komáromi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-34-517-777-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában