akció

2019.03.22. 12:05

Ön is beleszólhat, hol legyen traffipax a megye útjain

Idén is 24 órás sebességmérési akciót tart a rendőrség. Most a lakosság is beleszólhat, hol mérjék a gyorshajtókat.

Kemma.hu/police.hu

Traffipaxos sebességellenőrzés

Forrás: police.hu

A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva április 3-tól egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét, lefülelve a gyorshajtókat.

Az eddigi akciókhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár arra vonatkozóan, hogy az említett időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

Az állampolgárok javaslatait az illetékes rendőr-főkapitányságok 2019. március 19-e 14.00 órától március 25-e 12.00 óráig az erre a célra létrehozott e-mail címekre várják: [email protected]

A lakosság jelzései alapján, a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében a megyei rendőr-főkapitányságok április 1-ig jelölik ki a pontos helyszíneket és időpontokat, amelyről az ORFK Kommunikációs Szolgálat a nyilvánosságot tájékoztatja.

Tavaly a megyei rendőrök 31 helyen mértek a megye útjain, ebben szerepelt az 1-es út Tatabányától Komáromig, de kisebb utcákban is ellenőriztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában