gyorshajtás

2019.03.22. 11:10

Gyorsabban száguldott a motoros Kisbérnél, mint egy vonat

Bírsággal és büntetőponttal sújtottak egy motorost gyorshajtásért a kisbéri rendőrök. A kétkerekűn a megengedett sebesség majd' duplájával száguldozott.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A trendőrség tájékoztatása szerint a kisbéri rendőrök március 21-én a 13-as és a 81-es számú főúton végeztek sebességellenőrzést. A délelőtti órákban egy szlovák hatósági jelzésű motorost állítottak meg, aki Kisbér felől Mór irányába a megengedett 90 kilométer per óra sebesség helyett 173 kilométer per órával közlekedett. A férfival szemben a rendőrök közigazgatási bírságot és hat büntetőpontot szabtak ki.

Fotó: police.hu

Egy héttel korábban ugyanezen az útszakaszon egy külföldi hatósági jelzésű személygépkocsi vezetője 125 km/h, míg egy magyar forgalmi rendszámú gépjárművezető 131 km/h sebességgel közlekedett.

Fotó: police.hu

A kedvező időjárási viszonyok miatt egyre többen közlekednek az utakon és egyre több a motorosok száma is, ezért a rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a közlekedési szabályok betartására.

Fotó: police.hu

A motorosok, mint a közlekedés legvédtelenebb résztvevői, nagyobb kockázatnak vannak kitéve. A járművezetőknek az átlagosnál is nagyobb óvatossággal kell figyelniük rájuk.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!