nemi erőszak

2019.02.18. 12:00

Foglyul ejtette és többször megerőszakolta a lányt, mert az nem akart járni vele

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki sátrat emelt Oroszlány és Bokod között a földúton, és ott tartotta fogva áldozatát.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból, a sértett sanyargatásával, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése bűntette és tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, élet, testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt vádat emelt egy letartóztatásban lévő férfival szemben.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett a szexuális erőszak bűntette miatt korábban már büntetett előéletű férfival szemben a letartóztatás fenntartására, valamint arra, hogy ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyház-büntetésre ítélje.

Az elkövető a kiskorú, 17 éves lánnyal szeretett volna járni, azonban a lány csupán barátként tekintett rá. A férfi 2018. április 18-án az esti órákban a Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

A vádlott a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, ekkor a lány hátat fordított a férfinak és el akart menni a helyszínről. Erre a férfi a húsklopfolóval nagy erővel, legalább háromszor a fején megütötte. A földre került áldozatot a támadó fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd vele akarata ellenére közösült. A vádlott ezután sátrat állított fel a helyszínen, és onnan nem engedte el a lányt, akit még kétszer megerőszakolta.

Dr. Reszl Ildikó főügyésztől megtudtuk, hogy a bántalmazás miatt a lánynak eltört az arccsontja és az orrcsontja, illetve testszerte több zúzódása és horzsolása keletkezett. Emellett a nyakát ért szorítás olyan erős volt, hogy reflexes szívmegállást, azaz halált is okozhatott volna.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában