burkolatjavítás

2018.12.06. 10:52

Korlátozásokra számíthatnak az M1-es bicskei és nagyegyházai szakaszán

Az M1-es autópályán Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávban végeznek csütörtökön burkolatjavítási munkálatokat.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Információink szerint december 6-án, csütörtökön reggel 9 óra és délután 16 óra között Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávot lezárják. Torlódás esetén a Tatabánya-Óváros csomópont – 1-es főút – 39-es bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek a közlekedők.

A hétvégén a 28-as és 40-es kilométerszelvények felújításhoz kapcsolódó forgalomterelést elbontják, de a munkálatok ideje alatt a bicskei csomópontot zavartalanul lehet használni. December 8-án szombaton reggel nyolc és délután négy óra között Bicske térségében a Győr felé vezető oldalon a belső sávot lezárják.

Torlódás esetén a Zsámbék-Herceghalom csomópont – 1-es főút – bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek az autósok. December 9-én, vasárnap reggel nyolc és délután öt óra között szintén Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon a belső sávot lezárják. Torlódás esetén az 39-es bicskei csomópont – 1-es főút – 27-es Zsámbék-Herceghalom csomóponton keresztül lehet elkerülni a torlódó szakaszt. A terelések visszabontását követően a forgalom a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között is az eredeti forgalmi rend áll vissza az M1-es autópályán.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a munkálatokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán.

Fotó: Google

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában