elismerés

2018.10.19. 15:09

Díjazták a szorgalmas, példaértékű munkavégzést

Ünnepi műsorral és elismerések átadásával emlékezett meg a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az 1956-os forradalomról és szabadságharcról.

Kemma.hu

Forrás: K-EM Katasztrófavédelem

A Himnusz dallamának felcsendülése nyitotta meg a péntek délelőtti ünnepséget a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. Október 23-án a forradalom eszmei hagyatékának, vezetői és megannyi névtelen hőse emlékének adóztunk örök tisztelettel, az ünnepi műsor után elismerések átadására került sor.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából a katasztrófavédelem állományában az elmúlt évtizedekben végzett példaértékű munkavégzése, szorgalma és a feladatokhoz való kiemelkedő hozzáállása elismeréseként Főigazgatói emléktárgy jutalmában részesült, a Hivatal ügykezelője, Mészárosné Faragó Erzsébet.

A megyei katasztrófavédelem igazgatója Szunyog Zoltán tű. ezredes, az első Országos Műszaki-mentő Verseny szervezése során nyújtott kiemelkedő szakmai munkavégzéséért dicséretben és jutalomban részesíttette Csordás Jánostűzoltó alezredest.

Az igazgató az Országos Műszaki- Mentő Versenyen elért I. helyezésért dicséretben és jutalomban részesítette:

  • Vajda Miklós tűzoltó zászlóst,
  • Barassó Péter tűzoltó törzsőrmestert,
  • Kempa Dávid tűzoltó őrmestert,
  • Lőrincz Dávid tűzoltó őrmestert,
  • Sikos Károly Álmos tűzoltó őrmestert,
  • Turák Ádám Pál tűzoltó őrmestert.
  • Az elmúlt időszakban az igazgatóság különböző sportrendezvényeken szerepelt jó eredményekkel, akik a felkészülést szabadidejükben hajtották végre. Igazgató úr dicséretben és jutalomban részesítette az egyik legjobb eredményt elérő munkatársat Dr. Takács Piroska Julianna tűzoltó századost.

    Az ünnepség végén, Szilágyi Artúr az Árpád Gimnázium tanulója szavalatát hallgatták meg, majd a Szózat dallamai, végül igazgató úr pohárköszöntője zárta a megemlékezést.

    Jutalomban részesültek a kiemelkedő munkavégzésükért a dolgozók. (Fotó: K-EM Katasztrófavédelem)

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában