rossz döntések sora

2018.06.06. 07:54

Elkötötte a kocsit az ittas férfi

Csak azért vezettem én, mert az utasomnak nincs jogsija, mondta az ittas sofőr, de ez nem hatotta meg a rendőröket.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A Dorogi Rendőrkapitányság eljárást folytatott jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves esztergomi férfi ellen. A nyomozást a napokban fejezték be, és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

A 38 éves N. András április 2-án este fél 9 körül kötötte el egy rokona autóját annak tudta nélkül Bajótról. A férfit a rendőrök 21 óra után Dorogon igazoltatták. Vele szemben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, mely pozitív értéket mutatott, így őt a rendőrkapitányságra előállították.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy Dorogra vásárolni érkezett, és ehhez kellett neki az autó, ami egy rokonáé. N. András a gyanúsítotti kihallgatása során beismerte, hogy mielőtt a gépkocsiba ült fogyasztott alkoholt. Azt is elmondta, hogy azért ő vezetett, mert utastársa nem rendelkezik jogosítvánnyal.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában