részeg volt...

2018.05.03. 11:38

Sokkoló: ittas volt a bajóti halálos baleset okozója

Előzetes letartóztatásba került a sofőr, aki Bajót külterületén okozott halálos balesetet hétfő este.

kemma.hu/police.hu

Négyen megsérültek, egy nő életét veszítette

Forrás: police.hu

Halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntett, segítségnyújtás elmulasztása és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 23 éves dorogi férfival szemben.

P. Gergő barátaival szórakozott egy Bajót melletti pincében április 30-án éjszaka. A gyanú szerint a férfi az este folyamán alkoholt fogyasztott, ezután engedély nélkül elindult az egyik ismerőse kisbuszával, melyben öt barátja már indulásra készen várta a jármű vezetőjét, aki ekkor a gépkocsi jobb oldalán tartózkodott.

A férfi a kisbusszal megcsúszott az út melletti meredek partoldalon, és az árokba borult. A baleset során egy ember súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett, egy 22 éves nő pedig a helyszínen életét vesztette. A sofőr ezután elmenekült a helyszínről, majd órákkal később jelentkezett az Esztergomi Rendőrkapitányságon.

A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, így P. Gergőt a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság május 2-án elrendelte a fiatalember előzetes letartóztatását.

Négyen megsérültek, egy nő életét veszítette
Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában