autópálya

2018.04.03. 07:11

Súlyos baleset az M1-esen: mindkét irányba megbénult a sztráda

Trélert vontató kisbusznak hajtott egy személyautó az M1-esen, amiről az egyik szállított autó átrepült a szembe jövő sávba, súlyos balesetet okozva ott is.

kemma.hu

Súlyos baleset bénítja meg az M1-est kedd reggel

Forrás: shutterstock

Kedd reggel, 6 óra magasságában egy személygépkocsi hátulról belehajtott az előtte haladó trélert vontató kisbuszba az M1-es autópálya 75. kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon. Az ütközés következtében a tréleren szállított két személyautó közül az egyik átcsapódott a pálya Győr felé vezető oldalára és ott karambolozott egy arra haladó személygépkocsival – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelem sajtóreferensétől.

A kocsiból hívtak segítséget, ahonnan helyszínre érkező tatabányai és komáromi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy embert, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Jelenleg, reggel 7 órakor így néz ki az M1-es
Forrás: Útinform

Mostanra a mentési munkálatok befejeződtek a Győr felé vezető oldalon, ezért a forgalom újra két sávon halad. A Budapestre vezető oldalon még tartanak a mentési munkálatok, az erősödő forgalom miatt jelentős torlódás alakult ki, ezért a rendőrség újra lezárta a pályát, és a 67-es kilométernél lévő 1-es főúti csomópontnál kitereli a forgalmat. Budapest felé szintén a 75-ös kilométer közelében egy korábbi baleset miatt zárták le a belső sávot, ott is lassulásra kell számítani – tájékoztatja az autósokat az Útinform.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában