haza akart menni

2018.03.07. 09:40

Eltévedt hazafelé az erdőben, ezért kihívta a rendőröket a szárligeti férfi

A szárligeti férfi úgy gondolta, gyalog megy haza Tarjánból Szárligetre, ám eltévedt. A biztos tájékozódási pont az autópálya volt.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A még légvonalban is 10 kilométeres táv megtételére gyalogszerrel vállalkozott március 6-án egy szárligeti  férfi Tarján és Szárliget között. Haza akart gyalogolni az erdőn át, ám végül eltévedt.

16 óra előtt hívta fel a rendőröket, akik a rendelkezésükre álló adatok alapján az autópálya 48-as és 50-es kilométerszelvénye közötti útszakaszon kezdték őt keresni, és a 49-es kilométerszelvénynél a szalagkorláton kívüli füves területen meg is találták a bejelentőt.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy gyalog indult Tarjánból az erdőn keresztül és Szárligetre szeretett volna eljutni, azonban az erődben eltévedt és az autópályához jutott ki. A rendőrök a férfit a szolgálati gépjárműbe ültették, meleg teával kínálták, majd kérésére a buszpályaudvarra vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában