sziréna

2018.03.02. 10:19

Eseménydús csütörtök áll megyénk egyenruhásai mögött

Az elmúlt 24 óra eseményei rendőrségi szempontból.

kemma.hu/police.hu

A dorogi rendőrök március 1-jén 15 óra 50 perckor Piliscséven, a Basa utcában ellenőrizték egy Volkswagen vezetőjét, N. Gábort. Mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, további mintavétel céljából a sofőrt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra és átvételi elismervény ellenében elvették a vezetői engedélyét.

A komáromi rendőrök szintén március 1-jén 9 óra 55 perckor Komáromban, a Deák Ferenc úton igazoltattak egy 41 éves férfit, aki ellen a Tatabányai Törvényszék lopás miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították és őrizetbe vették.

A rendőrök tizenegy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. A járőrök hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre is hat esetben került sor.

Ugyancsak március 1-jén egy 37 éves oroszlányi férfi Tát felől haladt Esztergom irányába a 11-es számú főúton. A 69-es kilométerszelvényben jobbra lehajtott az úttestről, ahol kidöntötte egy jelzőtábla tartóoszlopát, majd egy kerítésnek ütközve állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Forrás: police.hu

Március 1-jén 15 óra 35 perckor egy 71 éves nő Esztergomban, a Siszler utca és a Petőfi utca kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget a Dobogókői út irányából érkező Nissannak, és nekiütközött. A baleset során anyagi kár keletkezett.

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában