képek

2017.12.03. 07:53

Vádemelési javaslatot tettek a súlyos közúti balesetet okozó tatabányai férfi ellen

A tatabányai rendőrség vádemelési javaslatot tett K. Lajos ügyében, aki nemcsak magának, de útitársának is komoly sérüléseket okozott egy közúti balesetben.

kemma.hu/police.hu

Szinte ripityára tört az autó

Forrás: police.hu

A rendőrség befejezte a nyomozást annak a 29 éves tatabányai férfinak az ügyében, aki júliusban okozott komoly balesetet.

A Tatabányai Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 29 éves tatabányai lakos ellen.

Szinte ripityára tört az autó
(Forrás: police.hu)

A gyanú szerint a férfi és utasa július 9-én 6 óra 20 perc körül Majk felől Oroszlány irányába tartott Suzukijával. A járművel az egyenes úttestről balra fordult, ahol egy beton szegélynek ütközött és felborult. A járművezető könnyebben, míg a 23 éves utasa súlyosan megsérült.

Nagyon csúnya baleset volt...
(Forrás: police.hu)

K. Lajost november 17-én a Tatabányai Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták. Az rendőrök az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában