összesítő

2017.12.28. 12:22

Halálos balesethez is riasztották a rendőröket szerdán

Az elmúlt 24 óra kék hírei.

kemma.hu

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos, egy személyi sérüléses és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény gyanúja miatt. A járőrök egy ittas sofőrrel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

A dorogi rendőrök december 27-én 9 óra 50 perckor Bajnán, a Hősök terén igazoltattak egy 26 éves helyi lakost, aki ellen, mint kiderült, érvényben volt a Dorogi Rendőrkapitányság elfogatóparancsa, ezért előállították és őrizetbe vették.

Ugyancsak december 27-én 12 óra 45 perckor egy 69 éves bicskei lakos közlekedett Citroënjével az 1105-ös számú úton Bajna felől Gyermely irányába. A 10-es kilométerszelvényben járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért megcsúszott és az út jobb széle melletti árokpartnak ütközött. A baleset során egy személy könnyen sérült.

Címkék#bűnesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában