támadás

2017.11.03. 13:14

Leköpte és megverte a kalauznőt, mert jegyet mert kérni tőlük

Börtönbe záratná az ügyészség azt a 23 éves, jegy nélkül utazó férfit, aki megtámadott egy jegyellenőr nőt.

kemma.hu

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a 23 éves tatabányai férfivel szemben, aki bántalmazta az intézkedő jegyellenőrt. A férfi már volt büntetve, ezért vele szemben a járási ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A férfi az édesapjával együtt január 23-án menetjegy nélkül utazott a személyvonaton, amikor a jegyvizsgáló nő felszólította az édesapát arra, hogy fizessen pótdíjat vagy szálljon le a vonatról.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a férfi a beszélgetést hallva szidta a nőt, aki leszállt a vonatról, és jelezte, hogy a vonat nem mehet tovább. A férfi, észlelve, hogy a vonat nem indul el, ezért az apjával együtt leszállt a vonatról, közben leköpte a nőt, két kézzel megragadta a ruházatát, majd nekilökte őt a vonat oldalának, majd megrúgta a nő jobb és bal combját.

A bántalmazásnak az vetett véget, hogy az édesapa elhúzta a fiát a sértettől, illetve a mozdonyvezető közölte, hogy rendőri intézkedést kért, ezért a férfi elmenekült.A sértett szerencsére nem sérült meg a verés miatt.

Nem ez az első ilyen eset a megyeszékhelyen. 2016 nyarán egy 17 éves fiú a barátnőjét, egy ellenőrt és egy telefonáló nőt is megvert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában