bűnügy

2017.07.25. 08:43

Elképesztő: az unokaöccse meg is halhatott volna, de ő nyugodtan vacsorázott tovább

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a megyei főügyészség egy 60 éves máriahalmi férfi ellen, aki februárban egy családi vita során részegen hasbaszúrta az unokaöccsét. A főügyészség börtönbüntetést indítványozott.

kemma.hu

Börtönbe mehet a részegen szurkáló máriahalmi férfi

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal az előzetes letartóztatásban lévő 60 éves férfivel szemben, aki életveszélyes sérülést okozott az unokaöccsének. Az elkövetővel szemben a főügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta, tájékoztatta a kemma.hu-t dr. Reszl Ildikó főügyész.

A férfi, a sértett, valamint a sértett édesapja és a bátyja Máriahalmon, egy családi házban éltek. Az elkövető gyakran leittasodott, ilyenkor kiabált, agresszíven viselkedett.

Az ittas férfi február 26-án, az esti órákban a konyhában vacsorázott, míg a sértett az egyik szobában tartózkodott. A férfi evés közben szóváltásba keveredett unokaöccsével, majd a kezében lévő késsel elkezdte szurkálni a konyhában lévő hűtőt és az ajtókeretet. A sértett felszólította a férfit, hogy hagyja abba a szurkálást, mivel a hűtő nem az övé. A férfi ekkor ingerült lett, megfenyegette az unokaöccsét, majd odalépett hozzá, és a 15 centiméter pengehosszúságú késsel kétszer hason szúrta.

A mentőket a sértett édesapja értesítette, mivel az elkövető a konyhába ment, hogy befejezze a vacsoráját...A sebesült férfinél azonnali hasi műtétet kellett elvégezni, ugyanis a sérülése életveszélyes volt, szakszerű orvosi ellátás nélkül nem élte volna túl az esetet.

Borítókép: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában