Időjárás

2024.02.01. 04:20

Köddel, esővel jön a fokozatos enyhülés csütörtökön

Mondjuk, milyen időjárás lesz csütörtökön.

Kemma.hu

A koponyeg.hu előrejelzése szerint csütörtökön reggel ismét ködfoltok alakulnak ki, melyek néhol csak lassan oszlanak fel. Az erősen felhős égből főleg délutántól fordul elő záporeső. Estétől megerősödik az északnyugati szél. 5-11 fok közé enyhül a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat prognózisa szerint csütörtökön a látási viszonyok fokozatosan javulnak. A délelőtt még napos, kevésbé felhős tájakon is megnövekszik, megvastagszik, majd estétől észak felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet. Délutántól több helyen előfordulhat időszakos, többnyire gyenge intenzitású eső, az északkeleti határ közelében gyenge havazás, ónos eső is lehet. Az északnyugatira forduló szél egyre nagyobb területen megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között várható, de néhol 10 fok köré melegedhet a levegő.

Forrás: met.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!