térkép

2017.11.22. 19:37

Csütörtökön nagy szívás lesz az Ipari Parknál autózni – erre kerülheti el a dugót!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatója alapján csütörtök reggel sok lesz az indulatos sofőr Tatabányán. Mutatjuk, hol lehet majd kerülni.

kemma.hu

November 23-án, csütörtökön jelzőlámpa felújítási munkálatokat végeznek a tatabányai Ipari Parknál, a Rákóczi Ferenc (8135-ös jelű út) és a Búzavirág úti csomópontban. A jelzőlámpa várhatóan 9 és 16 óra között nem fog üzemelni – tájékoztatja a sofőröket Pécsi Norbert Sándor, a A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

A csomópont előtt 30 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben, valamint az „úton folyó munkák” veszélyt jelző táblákat is kihelyezik a szakemberek, szükség esetén pedig rendőri forgalomirányítás mellett haladhat majd a forgalom.

A munkálatok elvégzéséhez szükséges emelőkosaras gépjárművek forgalmi akadályt képezhetnek, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számolhatnak. Környe település irányából, illetve az arra haladó forgalom a csomópontot az önkormányzati kezelésű Környei út felé is lehet majd kerülni.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a közlekedők a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon. A munkavégzés idejére a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!