jutalom

2017.09.19. 22:04

Ahol megéri jól tanulni: kalandparkba vitték az eminens diákokat

A tatai Öreg-tó melletti kalandparkba látogathattak el Neszmély legjobb tanulói. Az izgalmak után természetesen járt a jutalomfagyi.

P. P.

Fotó: Palásti Péter

Neszmély iskolájának ötödikes és hatodikos diákjai – mint a legjobb tanulmányi eredményt tavaly elérők –, jutalomprogramon vehettek részt az Öreg-tó közelében található kalandparkban csütörtök délután. A hevederek, a karabinerek és a drótköteleken való csúszást biztosító „csigák” használatának biztonságos elsajátítása után mindenki végigment a speciális pályán.

Az első bizonytalan lépések után egyre bátrabban haladtak a magasban elhelyezett, különböző nehézségű akadályokon. Különösen a lebegő, színes hordókon való átbújás volt népszerű, de a merevítő nélküli hálón történő áthaladást is mindenki élvezte kivétel nélkül.

Akadtak, akiknek az első körben kisebb gondot okozott a gumikeréken való lecsúszás, de ők is szerencsésen landoltak a távolabb lévő fa törzsén kialakított pihenőálláson. Az egyik legnehezebb feladat a mászófalon való átjutás volt, de a pályára belógó hengerek kerülgetése sem számított egyszerűnek.

A vidám, de élménydús program után sokkal könnyebben ment a jutalomfagyik elfogyasztása, s közben a friss élmények felelevenítése szintén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!