János, János

2017.11.22. 06:46

A luxusfeleségek Tatán is megcsinálták a maguk kis botrányát

A Feleségek luxuskivitelben reality évadzáró adását többek között az ország egyik legromantikusabb kisvárosában forgatták, a balhé pedig most sem maradt el.

Szűr A.

Csősz Bogi és a többi luxusfeleség (a menyasszony Vivien, a tényleg házas Babett és Dalma, valamint az elvált Rita) között a feszültség nem újkeletű, most viszont sikerült egy teátrális finálét és kivonulást összehoznia az ötösfogatnak.

Méghozzá Tatán, Rita két ikerlányának „sweet sixteen” szülinapi partiján, amelyre Liza musical.ly-rajongói is eljutottak (és szép, rendezett sorban, fiatalokra és rajongókra egyébként is jellemző visszafogottsággal töltötték meg a Pálma rendezvényház termét), hogy közös fotókat készítsenek a tizenöt másodperces videókon tényleg elég profin tátogató közösségimédia-sztárral).

Persze nem is a buli az igazán érdekes (bár tegyük hozzá, Varga Viktor piros sportkocsis érkezése, ahogy bekanyarodott a Pálmába, tényleg erős volt), de az igazi patália János kvázilánykérése volt. János ugye Rita exférje, aki eljátszotta a vagyont (vagy legalábbis a nagy házat biztosan), de most újra összemelegedőben vannak...ennek volt a szimbóluma, hogy a közelmúltban Ritától visszakapott gyűrűket most újra odaadta a nőnek... meg, ha jól értettük, valamilyen nagyobb ház kulcsait is a kislányoknak.

Bogit azonban nem győzte meg János gesztusa, és ennek hangot is adott: mindenáron meg akarta győzni Ritát, hogy rossz döntést hoz, ha visszamegy a férfihoz, Rita és a másik három grácia azonban akkora patáliát csapott ebből, hogy a végén Bogi (mesterien időzítve pont az addig egy felvételen sem látható esőben) tetrálisan elhagyja a csapatot.

A műsor itt visszanézhető, ha valakit csak a tatai részek érdekelnek, a 16. percnél érdemes kezdeni, így arról a film- és színháztörténeti pillanatról sem maradnak le, ahogy Babett megkapja a Tündérkeresztanya-szerepet az Angolkertben kishídján. Nem ez az egyetlen forgatás, ami a közelmúltban Tatán zajlott egyébként, hiszen az Oltári csajok nyitó epizódjának több jelenetét is a városban vették fel, a tatai Michl Julival a főszerepben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!