akkor és most

2017.09.04. 12:48

Jubileumi kiadvánnyal lepte meg Dorog a Richtert

Dorog önkormányzata köszöntő kiadványt jelentetett meg Gyógyszergyártók Dorogon címmel abból az alkalomból, hogy a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár ötven évvel ezelőtt fióktelepet nyitott a településen.

K. Cs.

A világszerte ismert gyógyszergyártó vállalat 116. születésnapján, a dorogi fióktelep fél évszázados évfordulójának ünnepére jelent meg a köszöntő képeskönyv, Lévay Jenő Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész tervezésével. A 72 oldalas színes könyv a cég életét, az üzemek fejlődését, a vállalat társadalmi szerepvállalását mutatja meg régi és új fotókon keresztül.

A művelődési házban megtartott ünnepségen dr. Tittmann János polgármester hangsúlyozta, a város fejlesztésének alapjait biztosító gazdasági szervezetként számíthatott Dorog mindig a Richterre az elmúlt évtizedek során.

Dr. Oláh Ruben főmérnök mondott köszöntőt a Richter nevében, aki kiemelte, ez a látványos kiadvány mindennél beszédesebben mutatja a város megbecsülését a társaság iránt. Ez a szép gesztus jelzi, a város lakossága valóban befogadta a Richtert, és nagyra értékeli eredményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!