ismertető

2017.07.15. 09:54

Gyakran ismételt kérdések: mutatjuk, mit és hol talál a megújult Kemma.hu-n

Mintegy tízéves arculatát cserélte újra a Kemma.hu. Mutatjuk, hogy kedvelt témáikat és új tartalmainkat hol találhatják meg hírportálunkon.

kemma.hu

Fotó: Puskás Alexa

Kezdjük a látvánnyal!

A megújult Kemma.hu reszponzív formában áll az olvasók rendelkezésére, ami azt jelenti, hogy a számítógéptől a mobiltelefonig optimális megjelenést biztosítunk.

Még több saját tartalom

A korábbinál nagyobb erőkkel szállítjuk a helyi híreket, és egyre több saját, kimondottan online megjelenésre szánt írással jelentkezünk. Ebben az online szerkesztők (Körtvélyfáy Dina, Szénási Szimonetta, Szűr Annamária és Barcs Bence) természetesen továbbra is számítanak az olvasókra, akik a [email protected] mailcímen, vagy facebook-oldalunkon is jelezhetik, ha valami érdekeset vagy épp meghökkentőt, bosszantót láttak, esetleg szívesen olvasnának valakiről vagy valamiről. Jó példa erre nap képe rovatunk, amelynek cikkeit, fényképeit mostantól Nap képe címkeként találják meg. Ha egy cikk témája felkeltette érdeklődésüket, a cikk végén található címkére kattintva további, kapcsolód tartalmakat találhatnak.

Témák: ahol mindent megtalál

A megújulás közben arra is figyeltünk természetesen, hogy a kedvelt és fontos rovatokat továbbra is megtalálják olvasóink. Ehhez elég a címlap tetejét a Témák feliratra kattintani. Itt a Hasznos menüpont alatt helyeztük el többek között a napi menüt, a traffipaxot, az orvosi ügyeleteket is. Tematikus csoportokra bontva sport-, közéleti és hasznos rovatokat találnak, valamint kedvelt sportágak (sport-, vízi-, és kosárlabda, labdarúgás) mellett a megye élcsapatai is kiemelt helyet kaptak itt. Ha valamelyikre rákattintanak, már olvashatják is az önöket érdeklő híreket.

Kattintson a Témák feliratra!

A járási híreket, állás- és apróhirdetéseket, képgalériákat, videós tartalommal bővített cikkeket, valamint a Megyei Príma Díj közönségszavazását egyből a főmenüből elérhetik. Több olvasónk kereste a gyászhíreket, amelyeket esztétikus, lapozható formában jelenleg minden cikk- vagy tematikus oldalon jobb oldalt, fekete keretben találnak meg.

A gyászhíreket a jobb hasábban találják

Elhozzuk a nagyvilágot

Hírportálunk továbbra is elsősorban a helyi információkra fókuszál, de az országos szerkesztőségsegítségével a hazai és nemzetközi eseményekről is olvashatnak nálunk, valamint a nagyvilág „egyperces” érdekességeivel, a sztárvilág híreivel vagy életmóddal, gasztronómiával, lakberendezéssel kapcsolatos írásokkal tölthetik el „nálunk” hasznosan idejüket. Ha pedig kihívásra vágynak, naponta frissülő rejtvényekkel tornáztathatják meg elméjüket! Ezeket a főoldalon lefele görgetve találják meg. Sodoku és klasszikus keresztrejtvény, valamint több játék is várja itt az olvasókat.

Számos különböző feladvány várja olvasóinkat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!