Döntse el, ki a legprímább!

Immár hagyomány, hogy a 24 Óra és a kemma.hu olvasói is szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket a beérkezett ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma díjra jelölt.

Hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma díjat, egy jelölt pedig közönségszavazatok alapján a félmillió forinttal járó Príma közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon is lehet. Szavazni 2017. szeptember 8-ig lehet.

Közönségszavazás a kemma.hu-n

Hírportálunkon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre az alábbi szavazófelületen. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat. A jelöltek bemutatkozását fotójukra kattintva elolvashatja.

A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.

Közönségszavazás a 24 Órában

A jelölteket többször bemutatjuk a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségünkbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.

További online szavazási lehetőségek

A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu) naponta egyszer, ahogy a forrasradio.hu-n és a [email protected] címen is.