Program

2024.01.26. 12:12

Utak és járdák újulhatnak meg Tatabányán

Hároméves útfelújítási keretet hirdetett Tatabánya Önkormányzata.

Kemma.hu

A magyarepitok.hu szakportál beszámolója szerint jól halad a Tatabányát és Környét tehermentesítő út előkészítése; fejlesztették a Kesztölc és Tatabánya közötti összekötő utat. Új aluljáró kapcsolja össze a város két, korábban a vasút által elszakított részét és nagyszabású közműfejlesztést is indítottak a közelmúltban. Az eddigi eredményekhez illeszkedik a város meglévő útjainak nagyarányú karbantartása, javítása is, amelyre a frissen kiírt közbeszerzés szerint keresik a kivitelezőt.

Tatabánya közigazgatási területén található utak, járdák és padkák javítási, felújítási munkáinak elvégzésére keresik a vállalkozót. Egy hároméves időtartamú keretszerződés során végezhet majd átalakításokat és korszerűsítéseket a nyertes. Az adott éves mennyiségeket a mindenkori éves elfogadott költségvetésben rendelkezésre álló forrás erejéig határozzák meg azzal a kikötéssel, hogy az önkormányzat az éves megrendelt mennyiség értékének vonatkozásában 15 százalékig eltérhet az éves keretösszegtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!