Töb mint funkció

2023.03.05. 15:25

Megtaláltuk Tatabánya legmenőbb munkaruháit - ezeket az utcán is simán viselheted +fotók

Ha az ember csak elsétál mellette, nem is gondolja talán, hogy munkaruhákat -cipőket és egyéb kiegészítőket rejt a vidám dózsakerti homlokzat, pedig így van: ez a Bau-Mandala. Megáálmodója, Szabó Nóra 10 évvel ezelőtt azért gondolkodott saját vállalkozáson, hogy az akkor kétéves kislányával minél több időt tölthessen majd. Az anyai szív, ahogy oly' sok esetben, most is a jót súgta.

Kemma.hu

Szabó Nóra, a Bau-Mandala megálmodója

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

Igazi outfit-checket csináltunk a Bau-Mandalában, az itt kínált ruhák ugyanis nemhogy munka közben, de az utcán, a hétköznapokon is megállják a helyüket. 

− Az első kesztyűt még kölcsönkértem, és otthonról kezdtem dolgozni. Végigtalapltam a cégeket, majd Dózsakert másik végében nyitottam meg az első boltot. Amikor kinőttük, akkor költöztünk át ide, a városrész elejére. Ennek is már tíz éve −  idézte fel Nóra, aki az otthonról hozott összetartó, szeretetteljes, figyelmes családi légkört is magával hozta a Bau-Mandalába. Ahogy a női szemet is. A családi vonalat erősíti testvére is, aki a pénzügyeket kezeli.

− Ma már divatja van a munkaruháknak is, nem csak a funkció a fontos. Mindemellett vallom, hogy a vevő lelkével is foglalkozni kell. Mindig mondom, hogy

csináljunk mosolygós embert abból is, aki esetleg rosszkedvűen lép be hozzánk.

Nálunk a nagyobb cégektől a kisebb, akár egészen pici cégek is személyre szabott ajánlatot kapnak, de többen vannak, akik munkavállalóként jönnek be azzal, hogy a munkahelyüktől kapott ruhapénzt költenék el kényelmesebb cipőre, bakancsra − sorolta Nóra. Végignézve egyébként a lábbelikínálaton, valóban meg kell állapítanunk, hogy egy sportboltban vagy divatüzletben is megállnák a helyüket a darabok. Sőt!

A Base 3 dimenziós lábszkennerének köszönhetően még a lehető legoptimálisabb cipőt vagy talpbetétet is megtalálhatják a vevők. De volt már, hogy a céges, nehéz, kemény munkavédelmi cipő helyett vett női alkalmazott pillekönnyű, de ugyanolyan kényelmes lábbelit. 

Mindemellett pedig mellények, kabátok, egyéb munkavédelmi ruhák, nagyipari higiéniai termékek is várják, hogy „munkába mehessenek”, de ahogy Nóra mutatja, ő maga például olyan sportosan csajos télikabátot választott magának, ami valójában munkaruha. De ezt senki nem mondaná meg a trendi alkalmatosságról. Mi most megkerestünk még néhány olyan ruházati terméket és lábbelit, amiket akár az utcára is fel lehetne venni. 

Bau-Mandala 
Tatabánya, Dózsakert 62.
Telefonszám: +3631/788-6644, +3634/781-838
Honlap és webshop: munkavedelemtatabanya.hu
Email-cím: [email protected]
A Bau-Mandala a Facebookon is fent van, itt különböző akcióikról is azonnal érthesülhetnek az érdeklődők.

Hirdetés

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!